Jälkikelit alko ja se on huippua! Ekan kerran kun mentiin olin ihan varma että ei tuo enää mittään muista ja ihan ketuiks menee, mutta siinä vaiheessa kun lähin tallaamaan mettään alko sen päivänen meno autossa..kyllä tuo muisti!Kieli ulkona otin varman päälle ja ruikin paljon makkaraa jäljelle, ja benzi ajo ihan ok hevosenkengän muotosen jäljen, janalla oli taas vähän liikaa intoa, mutta¨se on ollu aina meiän ongelma..siitä lähtien kun vaan ajaa autolla jossakin mettätien tapasella alkaa meininki auton takapäässä..on se niin kivaa.

Tottistelut menny suht hyvin, luoksetuloa korjattu nyt lelupalkalla ja estekin toimii lelulla. Seuraamisessa ei olla palkattu lelulla ollenkaan kun siinä koitetaan edelleen pitää oikeaa paikkaa ja lelulla alkaa heti edistäminen. Seisomaan jäämistä hiotaan edelleen, mutta sekin on jo alkanu mennä kaaliin..

Tän päivän tottiksissa huomasin taas, että häiriötä, häiriötä, sitä tarvitaan lisää reeneihin. Heti kun lähellä joku toinen heittää kapulaa/lelua tai antaa voimakkaita käskyjä alkaa benzin tehdä mieli vilkuilla. Eli nyt lähinnä hiotaan liikkeitä varmaksi niin, että häiriöstä huolimatta homma toimii..