Ensin siis treenattiin kauppakeskuksen parkkihallissa tottista. (kaveri on siellä töissä ja kauppakeskuksen johtaja sattuu olemaan koiraihmisiä..) Paikallamakuu meni niinkuin ois aina treenattu siellä, olin tyytyväinen. Seuraamisessa ensin koira alko vilkuilemaan vastaantulevia ihmisiä (iltatoritapahtuman takia niitä oli paljon..) mutta lopulta otti kunnon kontaktia ja palkkasin lelulla, jonka jälkeen kontakti olikin ihan ok. Liikkeestä maahanmeno ja luoksetulo suoraan sivulle meni hyvin. Lopuksi kapulanoutoa, se kun kolisee ikävästi parkkihallin lattialla, mutta benzi haki ja toi 2kertaa loistavasti (ei olis tarvittu ees liinaa joka oli varuiksi mikäli päättäis taas tehdä kunniakierroksen :)) ja lopetettiin siihen.

Sen jälkeen ajeltiin tavarahissillä katolle, missä käytiin ihan vaan leikkimässä. Treenikaveri meinas saada hermoromahduksen, kun benzin häntä heilahti noin sekunnin välein "keltaiselle alueelle" hissin reunalla, joka aiheutti aina hissin pysähtymisen, kaverilla kun on ahtaanpaikan kammo..Nauru.

Lopuksi mentiin sisälle kauppakeskukseen, ja ajeltiin näköalahissillä ylös ja alas, ihmiset tuijottivat himpun verran pitkään..  Hissistä muiden ihmisten mukana takasin parkkihalliin ja autolle. Ihmisten keskellä kaikuvassa kauppakeskuksessa kävellessä koiran korvat taittu taakse niin että ei ilmesesti täysin nauttinut kokemuksesta, mutta mentiin silti ja kunnialla autolle (tosin mulla oli taskussa makkaraa ja patukka, jonka tuo kyllä tiesi, koska alko tarjoomaan seuraamista, jotta sais palkkaa) Cool. Hyvät treenit.